—— Πανίσχυρες και αθόρυβες ——
γεννήτριες ατμού

Τα καλοσιδερωμένα ρούχα είναι πολύ συχνά μια αναγκαιότητα για μια επαγγελματική εμφάνιση.

Εν προκειμένω, υπάρχουν λύσεις που προσφέρουν άψογα αποτελέσματα, ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν προκλήσεις που φαντάζουν εφιάλτης για το σιδέρωμα: μεταξωτά πουκάμισα και υφάσματα. Σε αυτές τις προκλήσεις ανταποκρίνονται οι γεννήτριες ατμού. Πανίσχυρες, αφαιρούν τις ζάρες απο κάθε είδος υφάσματος γρήγορα και αποτελεσματικά. Καθώς η δεξαμενή του νερού διαχωρίζεται από το σίδερο, αυτό καθιστά το σίδερο πιο ελαφρύ. Άρα εξοικονομείται τόσο χρόνος όσο και κόπος.

Καθώς το σιδέρωμα δεν είναι και η πιο συναρπαστική ασχολία, οι περισσότεροι άνθρωποι σιδερώνουν ενώ συζητάνε, βλέπουν τηλεόραση ή ακούνε ραδιόφωνο.

Η κυκλοφορία του νερού μέσα στην πλάκα του σίδερου έχει βελτιστοποιηθεί για να είναι πιο διακριτική. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση του θορύβου κατά 15dB.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Η Rowenta έχει σχεδιάσει αθόρυβες γεννήτριες ατμού χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Silence.

Για την επίτευξη αυτού, έγινε έρευνα πάνω στις δύο βασικές πηγές θορύβου: την αντλία του νερού και την απόδοση ατμού.

Το αποτέλεσμα είναι η μείωση θορύβου κατά 15 decibels.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ROWENTA

Χάρη στην αθόρυβη γεννήτρια ατμού της Rowenta, το ισχυρό και ταυτόχρονα αθόρυβο σιδέρωμα είναι τώρα εφικτό.

Οι αθόρυβες γεννήτριες ατμού είναι πρωταθλήτριες στην κατηγορία του σιδερώματος. Έτοιμες για χρήση σε μόλις δύο λεπτά, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο, οι γεννήτριες ατμού διασφαλίζουν τόσο γρήγορο όσο και ποιοτικό σιδέρωμα.

Εμπνευσμένες απο επαγγελματική τεχνολογία, όλες οι γεννήτριες ατμού της Rowenta είναι εφοδιασμένες με μπόϊλερ υψηλής πίεσης που παράγει υψηλής πίεσης ατμό και ο οποίος εισχωρεί βαθιά στις ίνες των ρούχων για γρήγορα και εξαιρετικά αποτελέσματα.