Σκουπίστε αθόρυβα
ΜΕ ΤΗΝ ROWENTA
Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις σας για την διατήρηση του προσωπικού σας χώρου, έτσι πρέπει και οι ηλεκτρικές σκούπες να γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές. Αναρροφούν σκόνη, τρίχωμα και κάθε είδους αλλεργιογόνα, ενώ για την καθημερινότητα, αποτελούν εγγύηση ενός πιο υγιεινού περιβάλλοντος. Το μειονέκτημα ωστόσο είναι οτι οι ηλεκτρικές σκούπες είναι γενικά θορυβώδεις.
Ο θόρυβος είναι η κύρια ενόχληση όταν σκουπίζουμε (σύμφωνα με τη μελέτη χρήσης και συμπεριφοράς που διεξήχθηκε στη Γαλλία, στην Ιταλία και στην Γερμανία τον Ιούνιο του 2013). Ωστόσο, η Rowenta έχει μειώσει την ηχητική ισχύ των συσκευών της κατά 3 ντεσιμπέλ, πράγμα που αντιστοιχεί στη μείωση της ηχορύπανσης κατά το ήμισυ. Έτσι, με τη σειρά των ηλεκτρικών σκουπών της Rowenta, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε μήπως ενοχλήσετε τους γείτονες - μπορείτε να σκουπίζετε ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Το γεγονός είναι ότι οι καταναλωτές γενικά πιστεύουν ότι όσο μεγαλύτερος ο θόρυβος που κάνει μια ηλεκτρική σκούπα, τόσο πιο ισχυρή είναι. Αυτό δεν είναι αλήθεια: η Rowenta εφήυρε εξαιρετικά αθόρυβες ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καμία απώλεια στην απόδοση της απορροφητικότητας.

Από το 2017, το επίπεδο θορύβου των ηλεκτρικών σκουπών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 80 ντεσιμπέλ. Άλλη μια φορά η Rowenta είναι μπροστά από τις εξελίξεις.

Η μείωση της ηχητικής ισχύος κατά 3 ντεσιμπέλ ανταποκρίνεται στην μείωση της ηχορύπανσης κατά το ήμισυ.

Συγκρίνετε
ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

140 db(A)

Απογείωση αεροπλάνου

110 dB(A)

Κόρνα αυτοκινήτου

90 db(A)

Μηχανή του γκαζόν

70 dB(A)

Τηλεόραση

60/65 dB(A)

Συνομιλία

58 dB(A)

Σκούπισμα με την Silence Force 4A Parquet

ROWENTA: 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ

Με 15 χρόνια έρευνας του χαμηλού επιπέδου θορύβου, η Rowenta έχει καταφέρει να βελτιστοποιήσει τρία βασικά στοιχεία για το σχεδιασμό της εξαιρετικά αθόρυβης ηλεκτρικής σκούπας.

1 Η τεχνολογία Silence βασίζεται στο αναρτημένο απομονωμένο μοτέρ της σκούπας που προστατεύεται από ένα διπλό ανθεκτικό περίβλημα για την ελαχιστοποίηση των δονήσεων και μια αλυσίδα εξαρτημάτων με μεγάλους στεγανούς σωλήνες που διευκολύνουν στη μείωση του θορύβου από την εισερχόμενη ροή του αέρα. Επιπλέον, η τεχνολογία Silence εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση ακόμα και των μικρότερων σωματιδίων σκόνης και τη χρήση μιας αθόρυβης κεφαλής αναρρόφησης.

2 Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη το σχήμα της κεφαλής αναρρόφησης και το σχέδιο του τηλεσκοπικού σωλήνα.

3 Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με μεγάλους, ελαστικούς τροχούς. Ως εκ τούτου, μπορούν να περιστρέφονται άνετα και με μεγάλη ευελιξία σε πλακάκια ή και παρκέ δάπεδα.

 

SILENCE FORCE 4Α FULL CARE:

ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ME ΣΑΚΟΥΛΑ

Με ελάχιστο επίπεδο θορύβου μόνο 58db και μέγιστο επίπεδο θορύβου 63db, η Silence Force 4A είναι η πιο αθόρυβη από τις 4Α ηλεκτρικές σκούπες, δίνοντας σας την δυνατότητα να σκουπίζετε ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Είναι τόσο αθόρυβη που πλέον θα μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα τηλεόραση ή και να μιλάτε με τον φίλο σας. Ενεργειακά αποδοτική και με δυνατότητα υψηλού φιλτραρίσματος της σκόνης, είναι ο ιδανικός σύντροφος για να απομακρύνετε την σκόνη από οποιονδήποτε τύπο δαπέδου.

SILENCE FORCE MULTICYCLONIC:

ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑ

Η πολυ-κυκλωνική σκούπα Silence Force ™ Multi-Cyclonic είναι η πιο αθόρυβη στην κατηγορία της. Υπόσχεται ισχυρή αναρρόφηση, χάρη στην τεχνολογία πολλαπλών κυκλώνων με δύο στάδια καθαρισμού (99% διαχωρισμός αέρα / σκόνης). Το επίπεδο θορύβου είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλό (68 dB) χάρη στις αποκλειστικά κατοχυρωμένες τεχνολογίες: Silence Cyclone και Extreme Silence System.

Και η ενεργειακή ετικέτα;

Υποχρεωτική από το Σεπτέμβριο του 2014 στις ηλεκτρικές σκούπες, παρέχει πληροφορίες για τα προϊόντα. Στην ετικέτα, η κατηγορία ενέργειας υπολογίζεται με βάση την ηλεκτρική ισχύ σε σχέση με την απόδοση της συσκευής, ενώ η ενεργειακή απόδοση είναι ο συνδυασμός της κατανάλωσης ενέργειας και της μέσης αποτελεσματικότητας του σκουπίσματος (από την κλάση Α στην κλάση G, η εξοικονόμηση χρημάτων αντιστοιχεί σε 6 ευρώ ετησίως κατά μέσο όρο ανα νοικοκυριό και ανάλογα με τη χώρα, ποσό που έχει υπολογιστεί με βάση το μέσο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη).

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η ενεργειακή ετικέτα καθορίζει το επίπεδο θορύβου σε ντεσιμπέλ και τη μέση ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε κιλοβατώρες ανά έτος (υπολογισμένη για χρήση μίας ώρας της ηλεκτρικής σκούπας ανα εβδομάδα για μια έκταση 87μ²).

Για να γίνει ευκολότερη η επιλογή σας, όλες οι ηλεκτρικές σκούπες της Rowenta έχουν διπλή ετικέτα. Η πρώτη υποδεικνύει αφ’ενός την ισχύ καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα που ισοδυναμεί με ένα παραδοσιακό μοντέλο, ενώ η δεύτερη δείχνει την αναμενόμενη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης για κανονική χρήση της συσκευής.